Så tar du fram vad ditt liv kostar per månad

- steg för steg!


För att veta vart du kan gå måste du veta var du är!


Du kommer att få hjälp med:

- vilka verktyg du ska och kan använda

- få tillgång till excelmallar som hjälper dig att få kontroll

-få hjälp i vad du ska göra steg för steg


Det här är kursen för dig som vill få hjälp i att göra Pass 1 i boken "Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor" på det enklast tänkbara sätt.


Är du redo? Nu kör vi!


Kursen lanseras i januari 2021!


Gör din intresseanmälan så missar du inte datumet när kursen släpps!

Du förbinder dig inte till någonting.

Välkommen till kursen!Hej, jag heter Mia Ingelström. Jag är ekonomi-PT och grundare av Financial Fitness. Jag är även din kursledare i "Vad kostar ditt liv?"

Det faktum att du har landat här visar att du har letat efter svar, vägledning och hjälp när det gäller din personliga ekonomi. Jag är så glad att du hittade Financial Fitness, en plats där du kan utforska och komma vidare i din ekonomi och i ditt liv!

Oavsett i vilket skede av livet du befinner dig - att köpa ett hem, starta familj, våga byta jobb, våga bryta upp eller att planera för pension - så kan du få hjälp på din ekonomiska resa.

Kursen "Vad kostar ditt liv" är en fantastisk byggsten i din ekonomiska träningsresa. Den utgår från de uppgifter som finns i Pass 1 i boken "Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor" och har tagits fram efter önskemål från läsare som önskar mer hjälp i att steg för steg få fram vad livet kostar per månad. Kursen kommer att ge dig verktyg och kunskap som kommer att vara med dig hela livet!

Välkommen till Financial Fitness, ditt ekonomigym!