Klass: Kom igång med ekonomiträningen - så här gör du!


Vi går igenom HUR du gör för att påbörja träningen mot en tryggare och starkare ekonomi, tipsar om bra appar och verktyg och ser till att du undviker de vanligaste misstagen.

Efter avslutad klass kommer du att veta exakt vad du ska göra för att få koll på dina intäkter och utgifter, hur du gör när du delar ekonomi med någon, hur du räknar och tolkar resultat och varför det är viktigt att skilja på känslor och pengar.

Klassen inleds med en föreläsning av Mia och Veronica och avslutas med frågestund. 
Information om klassen:


Klassen är 60 minuter lång och hålls online via Zoom, varav 45 minuter genomgång/webinarie och cirka 15 minuter för dig som deltagare att ställa egna frågor i en live-chatt.


Tid: Datum kommer

Välkommen till Financial Fitness Gym - 

Sveriges första digitala ekonomigym för dig som vill bli ekonomiskt starkare!


I ekonomigymmet kan du delta i gruppträningklasser eller boka egna PT-timmar. Alla klasser sker digitalt och allt du behöver för att hänga med är en dator med uppkoppling. Varmt välkommen in i gymmet!

Mia &Veronica


Vad gör man på ekonomigymmet? 

Här kan du delta i gruppträning och träffa Mia Ingelström, ekonomi-PT som tillsammans med Veronica Linarfve, beteendevetare och författare, förklarar hur du tränar mest effektivt och hur du ska öva för att steg för steg bygga upp din ekonomiska styrka. 

Du kan också boka in individuella PT-pass.


Gruppträning

I gruppklasserna fokuserar vi på ett speciellt område inom ekonomi. Varje klass är 60-90 minuter och består av en fördjupande föreläsning, praktiska tips samt efterföljande live-chatt där du kan ställa frågor.