Klass: Det orange kuvertet - det här behöver du göra!


I februari dyker det orangea kuvertet ner i brevlådan. Har du ångest över om pensionen kommer att räcka? Känner du dig stressad för att du inte har koll på din pension?

I den här klassen river vi upp kuvertet och går igenom vad som egentligen står, hur du ska tolka siffrorna och VAD du kan (och inte kan) göra för att maxa din pension.

Klassen inleds med en föreläsning av Mia och Veronica och avslutas med frågestund. 
Information om klassen:


Klassen är 60 minuter lång och hålls online via Zoom, varav 45 minuter genomgång/webinarie och cirka 15 minuter för dig som deltagare att ställa egna frågor i en live-chatt.


Tid: Datum kommer

Välkommen till Financial Fitness Gym - 

Sveriges första digitala ekonomigym för dig som vill bli ekonomiskt starkare!


I ekonomigymmet kan du delta i gruppträningklasser eller boka egna PT-timmar. Alla klasser sker digitalt och allt du behöver för att hänga med är en dator med uppkoppling. Varmt välkommen in i gymmet!

Mia &Veronica


Vad gör man på ekonomigymmet? 

Här kan du delta i gruppträning och träffa Mia Ingelström, ekonomi-PT som tillsammans med Veronica Linarfve, beteendevetare och författare, förklarar hur du tränar mest effektivt och hur du ska öva för att steg för steg bygga upp din ekonomiska styrka. 

Du kan också boka in individuella PT-pass.


Gruppträning

I gruppklasserna fokuserar vi på ett speciellt område inom ekonomi. Varje klass är 60-90 minuter och består av en fördjupande föreläsning, praktiska tips samt efterföljande live-chatt där du kan ställa frågor.