Klass: Ekonomi mitt i livet!


Ett pass för dig som ofta tänker ”är det här allt?” Hur kan jag åstadkomma en förändring i mitt liv? Livet och vår längtan att förändra hör ofta ihop med pengar - det är just vid det senare det tar stopp för många …

Detta är ett pass för dig som låtit din partner ta det största ekonomiska ansvaret (kanske för att du är den i hushållet som tjänar minst och varit den som lagt tid och energi på att ta huvudansvaret för eventuella barn). Du tycker att det här med pengar är laddat och känns svårt – samtidigt som du går omkring med oro i kroppen - hur fast sitter du egentligen? Vad krävs för en förändring?


Klassen inleds med en föreläsning av Mia och Veronica och avslutas med frågestund. 
Information om klassen:


Klassen är 60 minuter lång och hålls online via Zoom, varav 45 minuter genomgång/webinarie och cirka 15 minuter för dig som deltagare att ställa egna frågor i en live-chatt.


Tid: Datum kommer

Välkommen till Financial Fitness Gym - 

Sveriges första digitala ekonomigym för dig som vill bli ekonomiskt starkare!


I ekonomigymmet kan du delta i gruppträningklasser eller boka egna PT-timmar. Alla klasser sker digitalt och allt du behöver för att hänga med är en dator med uppkoppling. Varmt välkommen in i gymmet!

Mia &Veronica


Vad gör man på ekonomigymmet? 

Här kan du delta i gruppträning och träffa Mia Ingelström, ekonomi-PT som tillsammans med Veronica Linarfve, beteendevetare och författare, förklarar hur du tränar mest effektivt och hur du ska öva för att steg för steg bygga upp din ekonomiska styrka. 

Du kan också boka in individuella PT-pass.


Gruppträning

I gruppklasserna fokuserar vi på ett speciellt område inom ekonomi. Varje klass är 60-90 minuter och består av en fördjupande föreläsning, praktiska tips samt efterföljande live-chatt där du kan ställa frågor.