Klass: Spara smartare & börja investera på börsen 


Kvinnor är generellt bra på att spara men dessvärre dåliga på att sätta sparpengarna i arbete. Det här är klassen för dig som är nyfiken på börsen!I Här får du lära dig hur du får mer pengar över, hur du lägger upp en supersmart sparstrategi och hjälp att välja rätt sparform. Vi utgår från bokens pass x och bygger på med fördjupad kunskap och aktuella tips. Du får också konkreta exempel på hur Mias kunder gjort – och vilka resultat de uppnått. 

Vi går igenom de absolut viktigaste dos and don´ts. Vi går igenom vilka pengar du kan placera på börsen och vilka som bör stå på ditt sparkonto. Du får veta HUR du ska tänka för att aldrig slippa oroa dig för börsnedgångar.

Efter avslutat pass kommer du att ha goda kunskaper om olika sparformer (ISK, kapitalförsäkringar, depåer) såväl som begrepp som fonder, aktier, avgifter, riskklasser, riskspridning och så vidare … och du kommer även att ha stiftat bekantskap med en fondrobot.

Klassen inleds med en föreläsning av Mia och Veronica och avslutas med frågestund. 
Information om klassen:


Klassen är 60 minuter lång och hålls online via Zoom, varav 45 minuter genomgång/webinarie och cirka 15 minuter för dig som deltagare att ställa egna frågor i en live-chatt.


Tid: Datum kommer

Välkommen till Financial Fitness Gym - 

Sveriges första digitala ekonomigym för dig som vill bli ekonomiskt starkare!


I ekonomigymmet kan du delta i gruppträningklasser eller boka egna PT-timmar. Alla klasser sker digitalt och allt du behöver för att hänga med är en dator med uppkoppling. Varmt välkommen in i gymmet!

Mia &Veronica


Vad gör man på ekonomigymmet? 

Här kan du delta i gruppträning och träffa Mia Ingelström, ekonomi-PT som tillsammans med Veronica Linarfve, beteendevetare och författare, förklarar hur du tränar mest effektivt och hur du ska öva för att steg för steg bygga upp din ekonomiska styrka. 

Du kan också boka in individuella PT-pass.


Gruppträning

I gruppklasserna fokuserar vi på ett speciellt område inom ekonomi. Varje klass är 60-90 minuter och består av en fördjupande föreläsning, praktiska tips samt efterföljande live-chatt där du kan ställa frågor.